Pregătirea echipelor pentru partea a doua a sezonului demarează foarte rapid, deja astăzi fiind programat un prim antrenament! Astfel, Astra – prim divizionara care își desfășoară meciurile oficiale la Giurgiu, dar antrenamentele le desfășoară la Ploiești, se va reuni în această dimineață pe stadionul din ”9 Mai”, iar peste câteva zile va pleca, deja, în Turcia, unde se va pregăti în Antalya, pentru meciurile rămase, în premieră pentru fotbalul nostru, în luna ianuarie (pe 31), fiind programate primele meciuri oficiale din 2020!
Și petroliștii se apropie de finalul vacanței, miercuri, 8 ianuarie, având loc primul antrenament, sub comanda lui Costel Enache, apoi, după 4 zile, plecarea în primul stagiu de pregătire, tot în Antalya!

Petrolul îl ia pe Niţescu

Juniorul Mihai Nițescu, legitimat la Petrosport Ploiești, va fi una dintre noutățile așteptate la reunirea Petrolului de miercuri. Internaționalul de juniori născut în anul 2001, care va fi jucător eligibil pentru regula ”Under”, la nivelul eșalonului secund și la anul, jucător care a ”încercat” mai multe piste de transfer în ultimii ani, de la FCSB – în țară, la West Ham, în Anglia, Nițescu a fost remarcat încă din toamnă, într-un amical susținut de către Petrolul.
Mult mai important la acest moment la Petrolul, capitolul ”plecări” va cuprinde nume precum Licuță Mihăescu, Zaharia, Alex Munteanu, Racu, iar lista este… ”în curs de actualizare”!