Nu mai puţin de 15 joburi a schimbat actualul director al TCE, în 24 de ani de activitate profesională

V. StoicaCV Nae Alexandri

La doar un an și-un pic de la înscrierea în Partidul Social Democrat, atunci când avea nevoie de susținerea consilierilor PSD pentru a nu-i fi periclitat postul de director general la SC Transport Călători Express, Alexandri Nicolae, mai cunoscut în Ploiești drept “Nae”, a făcut stânga-mprejur și și-a luat adio de la PSD.
Nae spune acum că vrea să îl susțină pe Andrei Volosevici în drumul acestuia spre Primăria Ploiești, amușinând, probabil, că fostul primar ar avea șanse reale să ocupe din nou fotoliul de edil al municipiului.

Nu mai puțin de 15 joburi a avut Nae Alexandri din 1996, când și-a început activitatea profesională, conform CV-ului. Surprinzătoare sunt însă diferențele existente între CV-ul de pe site-ul Camerei Deputaților (din perioada în care Nae Alexandri a ocupat funcția de deputat PNL) și cel de pe site-ul TCE Ploiești, după cum se poate remarca în imagini. Dacă în CV-ul de pe site-ul Camerei CV1 Nae AlexandriDeputaților, directorul actual al societății de transport public din Ploiești a lucrat ca inspector la BankCoop între 1995 și 1999, din CV-ul de la TCE rezultă că activitatea sa la banca respectivă ar fi fost cuprinsă între 1996 și 2000. Aceste neconcordanțe nici nu mai contează, dacă luăm în seamă numărul de locuri de muncă pe care le-a avut din 1996 și până în prezent.
Oficial 15, majoritatea la stat. În posturi bine plătite, cu susținere de la partid. Indiferent din partea cărei formațiuni politice.
Acum, Alexandri Nicolae a mirosit că ar fi vorba să revină Volosevici la Primăria Ploiești și că e posibil ca apartenența sa la partidul care l-a adoptat, la finalul anului 2018, să nu îi fie favorabilă.
Și-a luat picioarele la spinare și a plecat. Că așa îi șase bine călătorului, chiar și celui de la Transport Călători, cu drumul. Doar să nu rămână… pe drumuri!