…ploieştenii sunt iubiţi de actualele „creiere” care conduc la „Ilie Oană”! Au avut loc, pe banca Petrolului, în mandatele recente, alde Cornăţeanu, Romulus Ciobanu – antrenori cu „CV” modest sau deloc, au avut loc şi „neînţeleşii” Grozavu şi Stoican! Toţi au plecat huiduiţi!
În schimb, licenţiații „PRO” prahoveni – Eusebiu Tudor, Florin Pârvu (ca să vorbim doar despre cei prezenţi ieri în sala de conferinţe a stadionului), Valeriu Răchită, sunt spectatori! Oare nu erau mai buni decât „praful magic, stilul nemţesc, laboratoarele şi vâna” cu care s-au dus pe „apa de canal” performanţele dorite?
Ieri, Florin Pârvu şi Sebi Tudor au fost alături de Daniel Chiriță, cel care organizează, astăzi, de la ora 13.00, la Sala Olimpia, a treia ediție a Turneului Lupilor, o competiție care devine tradițională la fiecare final de an. Florin Pârvu și Eusebiu Tudor, cei care, în ultimii ani, şi-au făcut meseria în străinătate, în China și spațiul arab, se vor afla şi ei pe parchet, în turneul care reuneşte la start “Legendele Petrolului”, Dinamo, Rapid şi Naţionala Artiştilor.
”Poate ar fi vremea să acordăm credit la echipa noastră de suflet și unor petroliști. Doi dintre cei care ar putea antrena Petrolul, în opinia mea, sunt lângă mine. Și eu m-aș implica pentru dezvoltarea unui Centru de Copii și Juniori performant”, a declarat Daniel Chiriță în conferința de presă premergătoare turneului! Cine să-l audă?