F.T.

Sâmbătă, 17 august, în jurul orei 15.30, efectivele din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean (IJJ) Prahova care executau misiunea de asigurare a ordinii publice la activitatea cultural – artistică „Zilele Orașului Plopeni” ( desfășuarte pe stadionul “Gheorghe Șilaev” din locallitate) s-au sesizat din oficiu când două grupuri de indivizi s-au încăierat, lovindu-se reciproc cu bâte şi lopeţi !
Potrivit unui comunicat de presă al IJJ Prahova, “efectivele de jandarmi au intervenit pentru aplanarea conflictului, folosind mijloacele de intervenție din dotare”.
După potolirea scandalului, șapte dintre cei implicați în altercație au fost duși la sediul Poliției Oraşului Plopeni, unde au fost legitimați și audiați.
Totodată, li s-au acordat îngrijiri medicale de specialitate la faţa locului, de către personalul medical din cadrul Serviciului Județean de Ambulanță Ploieşti. Nu s-a impus internarea niciuneia dintre persoane.
În cauză a fost întocmit proces-verbal de sesizare a organelor judiciare, pentru comiterea infracţiunii de „Tulburare gravă a ordinii publice”.