Nou-promovata în Liga a III-a, CS Blejoi, a încheiat cantonamentul desfăşurat în perioada 2-10 august, la Valea Doftanei, cu un meci amical susţinut pe stadionul ,,Rafinarie” Câmpina. A fost 3-1 pentru elevii lui Răzvan Vlad în faţa celor de la CSO Tricolorul Breaza, golurile fiind date de Ghinea (15, 37), Lambru (40), pentru Blejoi, respectiv M. Duricu (75) – în contul “tricolorilor”.

Blejoi1Pentru formaţia de eşalon superior au evoluat Ad. Gheorghe – Anghel, Cl. Stoica, Năstase, Ghinea – Ruptureanu, Rudaru, Ir. Dumitru, Vl. Badea – Teru, Lambru, iar pe parcursul meciului au mai intrat şi Pană – Al. Oprea, Vl. Oprea, Ursu, Cr. Vasile, Chişi, Iancu, Cocoş, Roman (de la Flacara Moreni), în timp ce o serie de jucători – precum Rădulescu, Iacob, Aranghelovici – nu au fost utilizaţi, fiind menajaţi după uşoare accidentări pe care le-au resimţit la capătul perioadei de pregătire centralizată.
Pentru CS Blejoi, care astăzi îşi va afla programul din C3, următoarele jocuri de verificare, ultimele ale acestei perioade, sunt pe 14 august, la Ciorani, de la ora 18,00 ( Prahova – CS Blejoi), respectiv cu FC Pucioasa (17 august, la Blejoi, ora 11,00).