Antrenat de Flavius Stoican câteva zile la Brașov, mijlocașul ploiesștean Valentin Lazăr a infirmat speranțele staff-ului petrolist de a rămâne să îmbrace tricoul galben-albastru, acesta nefăcând parte din delegația care a plecat în Turcia. Budescu
Lazăr – jucător crescut de către Petrolul – este în căutarea unui nou angajament, după ce s-a despărțit de Al Sailya, din Qatar, fiind liber de contract acum, jucătorul sperând să găsească un nou contract avantajos financiar, salariile plătite în zona Golfului și fotbalul asiatic fiind cu mult peste media a ce se poate câștiga în România!
Și un alt produs al Petrolului – Constantin Budescu – este în situația de a aștepta o decizie privind viitorul său, acesta având încă un an contract în Arabia Saudită, la AL Shabab, unde, de asemenea, vorbim despre sume la nivelul a 50.000 de dolari / lunar – salariu!
Budescu ar putea fi în situația de a rezilia contractul cu Shabab, după plecarea lui Marius Șumudică de la echipa saudită, având varianta de a-l urma pe antrenor în Turcia, la Gaziantep, dar decizia arabilor cu privire la viitorul său se lasă așteptată!
Cine știe, poate că, dacă Petrolul va promova în Liga I, cei doi prahoveni se vor regăsi în lotul galben-albaștrilor, mai ales că vârsta le mai permite să mai joace câțiva ani la cel mai înalt nivel, amândoi având în acest moment 30 de ani!