Antrenorul Valeriu Răchită rămâne în circuitul eșalonului secund, după ce acum două sezoane a antrenat Sportul Snagov, iar în prima parte a acestui an pe Poli Timișoara, acesta alegând să revină pe banca echipei ilfovene!
Una care s-a ”strâns” foarte greu, reluând pregătirile de abia miercuri, Sportul Snagov găsind în ultima clipă resursele pentru continuarea activității. Constantin Stoica
La primul antrenament, desfășurat la Snagov, Valeriu Răchită (cel care îl are alături pe secundul Daniel Dumitrache), a avut sub comandă peste 40 de jucători, după o primă evaluare mai bine de jumătate dintre aceștia ”zburând”!
Au rămas la formația de eșalon secund și câțiva jucători ploieșteni, unii dintre ei nefiind la prima experiență sub comanda acestuia. Atacantul Constantin Stoica (ultima dată la Ripensia Timișoara, în foto), mijlocașul ofensiv Iulian Ilie și Antonio Ristea (ultimii doi, jucători Under 19, ambii fiind născuți în anul 2001), sunt printre cei care se află la Snagov, unde mai pot ajunge și alți câțiva jucători de la Petrosport, obiectivul formației ilfovene fiind acela de salvare de la retrogradare, într-un sezon de eșalon secund care se anunță mai interesant ca niciodată!