Meghan Markle şi Kate Middleton vor participa, astăzi, la finala feminină de la Wimbledon, disputată între Simona Halep (27 de ani, nr. 7 WTA) şi Serena Williams (37 de ani, nr. 10 WTA), potrivit Mediafax.
Aceasta nu va fi pentru prima dată când Kate Middleton şi Meghan Markle urmăresc împreună un meci de tenis. Soţiile prinţilor William şi Harry au participat şi anul trecut la Grand Slam-ul britanic.
Vizita neaşteptată a lui Meghan la meciul Serenei Williams de săptămâna trecută a stârnit numeroase controverse, atunci când ofiţerul de protecţie regală a spus vizitatorilor că nu le este permis să facă fotografii pentru că ducesa doreşte discreţie.
Însă, un fan Wimbledon, pe nume Hasan Hasanov, a realizat un selfie şi a fost abordat de un membru al gărzii regale care l-a avertizat să nu mai facă fotografii.
”Nu am avut nicio idee că este acolo. Sincer, nu eram deloc interesat să fac o fotografie cu Meghan, Harry sau alt membru al familiei regale şi, dacă aş fi vrut să fac o poză, aş fi cerut permisiunea mai întâi”, a declarat Hasan Hasanov pentru The Sun.
”Eram mult mai interesat să îl filmez pe Roger Federer în acţiune. Mi se pare o nebunie pentru că tot ce am făcut a fost să îi trimit un selfie soţiei mele Olga.
Mă aflam în cel mai bun loc pe care l-am avut vreodată la Wimbledon şi am vrut să mă laud pentru că nu a vrut să se dea jos din pat şi să vină cu mine”, a mai explicat Hasanov.