Ligile județene și-au încheiat ”reprezentația”, ultimele trei eșaloane în care mai era de jucat o etapă consumându-și finalul (Superliga, respectiv Liga B Nord și Sud).

Olimpia Comarnic1

Premiantele fiecărui eșalon au primit medaliile și cupele, de departe cea mai spectaculoasă festivitate avându-i protagoniști pe cei de la Olimpia Comarnic, care au uimit, în tot acest sezon, prin episoadele în care galeria a realizat coregrafii unice la acest nivel competițional. Cei de la Comarnic și-au luat ”La revedere” de la Liga C – al șaptelea nivel competițional – cu un show pe măsură și, 100%, ”povestea va merge mai departe” și la nivelul Ligii B!

Fără niciun baraj!

Dacă în anii trecuți fiecare sfârşit de sezon era însoțit și de câteva partide de baraj (în general pentru promovarea în Liga B), care aveau ”farmecul lor”, de această dată AJF Prahova a decis că nu mai este cazul pentru astfel de dueluri. Unul dintre motive – cel mai important – faptul că se dorește o regândire a sistemului competițional, cu scopul de a dinamiza, pe cât posibil, întrecerile județene!