Petre Apostol

Echipa de handbal de la CSM Ploieşti a reuşit să se întoarce de la Râmnicu Vâlcea cu medaliile de bronz, după disputarea turneului final din cadrul Campionatului Naţional la categoria junioare IV.
În faza grupelor preliminare, echipa antrenată de Geta Opincariu a fost repartizată în Grupa B, debutând cu o înfrângere la limită, scor 22-23, cu HC Comăneşti. Handbalistele ploieştene au câştigat, apoi, cu 30-20 meciul cu ACS Infinit 2013 Tg. Jiu şi cu 20-17 confruntarea cu ASC Corona 2010 Braşov, avansând în Grupa Principală 1, alături de HC Comăneşti.
În această fază, echipa ploieşteană a câştigat întâlnirea cu CSŞ Petroşani, scor 25-13, după care a cedat, scor 17-22, duelul cu CSM Bucureşti. Cum HC Comăneşti s-a impus în disputele cu celelalte două formaţii din grupă, adăugându-se victoriei cu echipa prahoveană din prima fază, s-a ajuns în situaţia unui clasament în trei pentru stabilirea celei de-a doua semifinaliste, iar CSM Ploieşti, având un golaveraj pozitiv (64-58), a mers în „careul de aşi” al turneului.
În semifinale, CSM Ploieşti a cedat cu învingătoarea Grupei Principale 2, CSŞ 6 Bucureşti, scor 20-32, ajungând în lupta pentru medaliile de bronz, în care a întâlnit pe HC Comăneşti, care a pierdut în penultimul act cu CSŞ Bacău, scor 12-18.
În finala mică, CSM Ploieşti s-a revanşat faţă de înfrângerea suferită în prima fază a turneului, cu HC Comăneşti, impunându-se cu scorul de 31-27, adjudecându-şi medaliile de bronz.
Alexia Nita - CSM PloiestiCampioană a devenit CSŞ 6 Bucureşti, care a învins, în finala mare, pe CSŞ Bacău, scor 25-21.
De menţionat că CSM Ploieşti a obţinut şi un premiu individual, prin Alexia Niţă, care a fost declarată „cea mai bună extremă stânga” a turneului.
Lotul de jucătoare cu care Geta Opincariu a reuşit performanţa de la Râmnicu Vâlcea a fost următorul: Bianca Voicilă, Ioana Săvulescu, Eliza Lăcuşteanu, Enryka Bodijar, Bianca Iordache, Ioana Tănase, Medeea Zafiris, Diana Ilie, Adela Radu, Alexandra Mihai, Alexia Niţă, Alexandra Sîrbu, Irina Simion, Andreea Popescu, Bianca Pîrvulescu, Ştefania Ghiţă şi Delia Roşu.