Petre Apostol

Președintele Consiliului Județean Prahova, Bogdan Toader, va supune aprobării legislativului județean, în cadrul ședinței din această lună, un acord de principiu privind înființarea unui club sportiv, prin care să preia activitatea echipei divizionare de handbal HC Activ CSO Plopeni.
Echipa antrenată de Florin Ciupitu şi Nicolae Nimu a ratat, la limită, prezenţa la Turneul Final din Divizia A în sezonul trecut, reprezentând, totuşi, o performanţă pentru gruparea prahoveană, o structură sportivă privată, cu un buget mult mai mic în comparaţie cu pretendentele la promovare, majoritatea având sprijin ori de la consiliile locale, ori de la cele judeţene.
„Sprijinul care a venit exclusiv de la domnul președinte al Consiliului Județean Prahova, Bogdan Toader, este unul remarcabil, pentru că, astfel, prin tinerețea sa și prin implicarea în fenomenul sportiv, aduce un suflu nou unei echipe de handbal cu un potențial foarte ridicat”, a precizat antrenorul principal Florin Ciupitu. Acesta ne-a mai spus că jucătoarele din sezonul trecut vor rămâne la echipă, iar lotul se speră să fie completat cu sportive care au mai evoluat la Ploieşti, precum şi cu handbaliste locale.
În privinţa clubului Activ, care îşi desfăşoară activitatea la Plopeni, acesta va rămâne doar cu structura de junioare, existentă în prezent.