Petre Apostol

Pe Stadionul „Nicolae Dobrin” din Piteşti, a avut loc, la sfârşitul săptămânii trecute, etapa finală a Campionatului Naţional de Atletism rezervat juniorilor 1 (sportivi născuţi în 2000 şi 2001), competiţie la care s-au remarcat şi doi sportivi de la CSŞ „Constantin Istrati” Câmpina. Deşi sunt încă juniori 2, Andreea Lungu şi Marius Vasile au urcat pe podiumul de premiere la ambele probe la care au luat parte.Marius Vasile - Campina
Antrenat de profesorul Nicolae Pavel, Marius Vasile şi-a adjudecat medalia de argint atât la proba de aruncare a discului, cât şi la cea de aruncare a greutăţii. La prima probă dintre acestea, atletul prahovean a încheiat cu 47.42 metri, fiind devansat doar de către Constantin Zanfir (CSM Piteşti, CS Dinamo Bucureşti, 51.98 metri), care se află în ultimul an de juniorat.
La proba de aruncare a greutăţii, Marius Vasile a stabilit, de asemenea, a doua performanţă a concursului, cu 16.94 metri, Marius Biră (LPS Buzău) obţinând medalia de aur, cu 18.22 metri.
În privinţa Andreei Lungu, eleva profesoarei Mihaela Marin (coordonatoarea clubului) a devenit vicecampioană naţională la proba de aruncare a discului, cu 45.92 metri, fiind devansată doar de Ioana Ţigănaşu (CS Ceahlăul Piatra Neamţ, 48.28 metri), care se află în ultimul an de juniorat.
Totodată, atleta clubului din Câmpina şi-a mai trecut în palmares o medalie de bronz, stabilind a treia performanţă în cadrul probei de aruncare a greutăţii, cu 11.73 metri, primele două clasate fiind Ioana Ţigănaşu (13.93 metri) şi Andreea Deleanu (LPS Piatra Neamţ, CS Ceahlăul Piatra Neamţ, 11.81 metri).