Formația constănțeană, pregătită de Gheorghe Hagi, s-a impus în ultimul act al Cupei României, cu scorul de 2-1, în fața celor de la Astra.

Viitorul la PloiestiDupă ce au fost conduși până în minutul 76, ca urmare a golului înscris de Denis Alibec, cei de la FC Viitorul au reușit golul egalizator, Ghiță trimițând partida în prelungiri, misiunea constănţenilor uşurându-se după ce Romario Pires, fostul jucător petrolist, acum legitimat la Astra, a primit două cartonaşe galbene, fiind eliminat! Iar reușita lui Eric de Oliveira, din minutul 105 al prelungirilor, a adus prima Cupă a României la Constanța!
În faţa a 12.000 de spectatori prezenți pe stadionul ”Ilie Oană” din Ploiești, Viitorul a ridicat trofeul, echipa lui Hagi fiind susţinută şi de suporteri ai Petrolului de la Peluza I, care au îmbrăcat tricourile puse la dispoziţie de Viitorul!

CFR a câştigat la juniori

Un fost antrenor al defunctei Fortuna Poiana Câmpina, Dan Dobai, a fost şi el fericit sâmbătă seară, pe stadionul “Ilie Oană”, după ce a învins în ultimul act al Cupei României U19 pe FC Viitorul, scor 3-1.

CFRFC Viitorul a avut un start de meci foarte bun, marcând la prima ocazie, prin
Alexandru Pop.
Însă CFR a revenit rapid în joc, marcând două goluri unul după celălalt, prin Aron Girsik și Alin Fica, iar, pe final, Nistor a marcat pentru 3-1 și a stabilit scorul final.
Primul marcator al lui CFR, Aron Girsik, a fost ales și jucătorul finalei.