• Dieta omului sărac este una simplă, ce poate fi ţinută de oricine şi pot fi date jos 30 de kilograme în şase luni, cu ajutorul unui preparat tradiţional românesc: ciorba. Dieta „omului sărac”, aşa cum a numit-o medicul nutriţionist Mihaela Bilic, este una foarte simplă. Tot ce trebuie să făcut este să se mănânce ciorbă de două ori pe zi. Ciorba este cel mai bun exemplu. Este hrănitoare, dietetică, echilibrată, bună pentru detox, slăbit sau mâncat sănătos, potrivit Click pentru femei.
  • Deviaţia de sept nazal este o afecţiune care constă în deplasarea septului nazal într-o parte, ceea ce duce la îngustarea unuia dintre pasajele nazale. Prin urmare, respiraţia poate deveni dificilă. În funcţie de cât de mare este deviaţia, pot apărea simptome precum obstrucţie nazală, aport insuficient de aer, respiraţie dificilă, hemoragie nazală, dureri de cap. De asemenea, deviaţia de sept nazal poate favoriza apariţia unor infecţii ale sinusurilor, ca urmare a împiedicării secreţiilor nazale, potrivit CSID.
  • Primele fire albe pot apărea foarte devreme, chiar și la 20 de ani. Nu se poate face nimic, este o chestiune de genetică în cele mai multe dintre cazuri. Cât despre părul alb care ar apărea peste noapte, din cauza unui stres foarte mare, a unei frici sau a unui traumatism, dermatologii spun că e un mit! Încărunţirea este un proces natural. E adevărat însă că stresul poate antrena alte disfuncţii ale organismului ce pot duce la albire, dar nu peste noapte, scrie Digi24.