F. T.

Trei indivizi de etnie romă au încercat, în noaptea de miercuri spre joi, să intre într-un restaurant din zona Paralelei 45. Până aici nimic nou, știut fiiind că la necaz sau la bucurie, ori fără fără vreun motiv anume, omul bea fie noapte, fie zi.
Numai patronul restaurantului respectiv nu a fost de acord să le permită accesul; știa el ce știa ! Și anume faptul că în incintă se mai aflau alți bărbați cu care noii clienți aveau ceva de împărțit. Pe cale de consecință, acesta le-a intezis celor trei să intre în respectivul local.
De-aici a început nebunia ! Furioși, cei trei “interziși” (se pare, având la activ și antecedente penale), supărați nevoie- mare, și-au vărsat nervii pe doi angajați ai respectivului restaurant. Iar furia unuia a fost atât de mare, încât a scos un cuțit pe cu care l-a atacat pe unul dintre sus-amintiții angajați, tăindu-l la umăr. Potrivit unorsurse judiciare, victima nu a necesitat internare, dar are nevoie de 8 -9 zile de îngrijiri medicale.
În ceea ce-i privește pe agresori, doi dintre aceștia au fost prinși și conduși la sediul poliției pentru audieri, printre acuzațiile care li se aduc numărându-se port ilegal de armă, loviri și alte violențe, tulburarea ordinii și liniștii publice.
Al treilea a dispărut în noapte, fiind, încă, ieri la orele prânzului, căutat de polițiștii prahoveni.
Și când te gândești că duminică dimineață – după cum aminteam și într-unul dintre numerele ziarului nostru – șase prahoveni au fost implicați într-un scandal în care s-au tras inclusiv focuri de armă taman în într-un bar din Buzău !
De-ai zice că, de la o vreme, parcă a tunat și i-a adunat pe toți scandalagiii.
În cârciumi, firește…