Petre Apostol

În cursul acestei săptămâni, a avut loc un nou antrenament comun, pe Stadionul de Rugby „Arcul de Triumf” din Bucureşti, la care au participat 32 de sportivi născuţi în anul 2004, din Regiunea Muntenia. Sportivii prezenţi la această acţiune fuseseră convocaţi după evenimentul similar din urmă cu o săptămână, derulat tot în Capitală, scopul fiind formarea Selecţionatei Muntenia la categoria U15.
Printre cei 32 de sportivi selecţionaţi s-au regăsit şi cinci sportivi de la clubul Aurora Băicoi.
La acţiunea din această săptămână, cei 10 antrenori care au lucrat cu sportivii prezenţi au ales din rândul acestora 22 de jucători care vor compune Selecţionata Muntenia 2004.
Antrenorii prezenţi la antrenamentul comun au fost Andrei Gurănescu şi Ciprian Caplescu, de la CNAV-Dinamo, Daniel Bidilică şi Ştefan Mitrea, de la ACS Şoimii, Florea Opriş, de la CSM Bucureşti, Antonio Dumitru, de la RC Antonio Jr., Mihai Duţă, de la RC Griviţa, Andrei Borz, de la CT Dinicu Golescu, Daniel Vajea, de la ACSO Viitorul Pantelimon, şi Adrian Dragoş, de la CS Rugby Săcele.
Respectivii tehnicieni au format, pe baza unor teste tehnice şi fizice, lotul care va alcătui Selecţionata Muntenia 2004, printre cei 22 de sportivi aleşi regăsindu-se şi un jucător de la CS Aurora Băicoi, anume Ştefan Scorţaru.
Sportivii selecţionaţi vor participa, în perioada 22-27 aprilie, la un stagiu de pregătire organizat la Complexul Sportiv Studenţesc Tei din Bucureşti. De menţionat că printre antrenorii care vor coordona această selecţionată a Munteniei se numără şi un tehnician de la Aurora Băicoi, Daniel Nainer.
Cei 22 de sportivi selecţionaţi sunt:
Pilieri: Stan Mario (RC Antonio Jr.), Iordache Cosmin(RC Antonio Jr.), Ion Călin(ACSOV Pantelimon), Grigoraş Mihai(CT Dinicu Golescu)
Taloneuri: Iordan Gabriel(CNAV-Dinamo), Toma Cristian(CSA Steaua)
Linia a II-a: Nicolae Alexandru(CSM), Cîrlescu Andrei(RC Griviţa)
Linia a III-a: Florea Mihai(CNAV-Dinamo), Costache Matei(RC Antonio Jr.), Bencze Andrei(CS Rugby Săcele), Duţă Maximilian(RC Griviţa)
Mijlocaşi la grămadă: Vîlcu Eduard (CSA Steaua), Petre Ionuţ (RC Antonio Jr.)
Mijlocaşi la deschidere: Balaciu David(RC Griviţa), Cojocariu Ştefan(RC Antonio Jr.)
Centri: Scorţaru Ştefan(CS Aurora Băicoi), Neagu Daniel(ACSOV Pantelimon), Păun Florin(RC Antonio Jr.)
Aripi: Sitaru Ştefan(CNAV-Dinamo), Cezăratu Cătălin(RC Antonio Jr.)
Fundaş: Petrescu Florin (ACSOV Pantelimon)
Antrenori: Laurenţiu Paxaman, Antonio Dumitru, Daniel Nainer, Mihai Puia