V. S.

Astăzi, timp de aproape zece ore, traficul rutier în zona comunei prahovene Teișani va fi deviat din cauza lucrărilor de la trecerea la nivel care intersectează drumul județean DJ 100N cu calea ferată Ploiești-Măneciu.
Potrivit informațiilor date publicității de către reprezentanții Companiei Naționale de Căi Ferate CFR SA, astăzi, în intervalul orar 9.30-19.00, se vor executa lucrări de întreţinere la linia de cale ferată şi de reparaţii în zona carosabilă în zona menționată.
Lucrările din zona trecerii la nivel constau în refacerea căii rutiere în pasaj, prin înlocuirea dalelor din beton deteriorate şi a materialelor de cale șină/traverse din zona pasajului. În intervalul orar precizat, circulaţia rutieră se închide pe DJ 100N (pe raza comunei Teişani), de la intersecţia cu DN1A, km 118+450, până la intersecţia cu DJ 219. Traficul rutier va fi deviat pe rută ocolitoare, din DN1A pe drumul comunal DC18A – DJ219 – DJ100N (Teişani) – pentru sensul de circulaţie Teişani – Slănic și, respectiv, din DJ100N (Teişani) – DJ219 – DC18A – DN1A, pentru sensul de circulaţie Slănic – Teişani.
Lucrările de întreţinere la trecerile la nivel cu calea ferată au drept scop asigurarea condiţiilor optime de circulaţie atât pentru traficul rutier, cât şi pentru traficul feroviar.