”Efectul Gigi Mulțescu” s-a dus rapid, după două victorii care dădeau speranțe, urmând două eșecuri greu de digerat, în care marea problemă a fost… echipa! Petrolul nu a jucat mai nimic, ieri, la Sânmartin, galben-albaștrii făcându-se de râs, pur și simplu! A fost 3-1 pentru gazde, echipa fostului petrolist Cristian Lupuț părând că se ”distrează” cum vrea ea cu mult mai pretențioasa grupare ploieșteană!

Petrolul

Care ”așa zisa echipă” și-a cam compromis șansele la promovare, doar o minune putând ”răsturna” situația ciudată de acum! Iar cineva ar trebui să răspundă! Avem timp să analizăm ce s-a întâmplat, din păcate, ”uitându-ne” cum alții continuă lupta pentru promovare, ajutați de neputința și slăbiciunile unui Petrolul de nerecunoscut!

Golurile:
Min 25, 1-0: Paraschiv interceptează în faţa careului, fentează în dreapta pe Ghinga şi este luat pe sus, inconştient, de Cristian Puşcaş, iar arbitrul acordă penalty şi cartonaş galben. Vasile Pop bate penalty-ul uşor în dreapta, Bolboaşă respinge în stânga, iar Vasile Pop urmăreşte şi înscrie din 4 metri.
Min 29, 2-0: Dulca pasează în dreapta pentru pătrunderea lui Roşu, care centrează în careul mic, George Paraschiv deviază cu capul şi înscrie la colţul lung, în dreapta lui Bolboaşă. Paraschiv era între Puşcaş şi Ghinga, care s-au ”uitat” admirativ la reluarea jucătorului orădean.
Min 47, 2-1: Acţiune continuă de atac a Petrolului în stânga, Marinescu trimite înapoi la Bucşa, acesta pasează în careu la Robert Moldoveanu, care preia la 14 metri lateral stânga şi şutează la colţul lung, blocajul fundașilor adverși întârziind. Moga plonjează, însă nu poate scoate mingea intrată în plasă fix lângă bară.
Min 78, 3-1: Alexandru Dulca scapă pe contraatac, pătrunde în careu pe stânga, trece de Marinescu, apoi îl depăşeşte în dribling şi pe Borţa, îl fentează în centru şi pe Bolboaşă şi este faultat din spate, la 6 metri, cu poarta goală, de Florin Borţa. Arbitrul dictează penalty şi cartonaş roşu pentru Borţa. Gabriel Preoteasa bate penalty-ul în stânga, jos, puternic şi înscrie.