În perioada 12 aprilie–21 aprilie, centralul prahovean Mădălin Dicu (foto, în centru) a participat la un turneu de prestigiu dedicat fotbalului juvenil, desfășurat în Portugalia.
A fost a treia ediție a acestei competiții adresate juniorilor sub 15 ani, IberCup Cascais, care s-a disputat la Estoril, în Portugalia, iar printre echipele participante s-au numărat cluburi importante din Europa, Real Madrid, Juventus, Benfica, Porto, care și-au trimis echipele de ”copii” la acest turneu. Ca urmare a prestațiilor bune de pe durata turneului, doi arbitri români – Lucian Diaconu, 32 de ani, „central” din Liga 3, și Adrian Vornicu, 32 de ani, „asistent” din Liga 2 – au făcut parte din brigada care a condus finala IberCup Cascais 2019 dintre Real Madrid și Real Betis.
La această competiție au mai fost prezenți și alți arbitri din România, alături de Dicu și cei doi mai sus-menționați, anume Damian Antal, Ovidiu Arusoaie, Ionuț Bobe, în total, 72 de arbitri din 19 țări au participat la acest turneu.
În mai, alţi arbitri români vor merge în Suedia, pentru a arbitra, prahoveanca Mădălina Crăciun având șanse mari să se afle printre cei ”delegați”.