După un început ”liniștit” de sezon, ultima etapă disputată a adus un incident cu consecințe incredibile, care, deja, poate fi ”încadrat” în categoria… junglă!spital fotbal b
Superliga Prahova, meciul Brădetul Ștefești – Unirea Teleajen, scor 3-1, joc fără vreun fel de implicații la vârful ierarhiei, s-a terminat cu o bătaie generală, în urma căreia cel puțin unul dintre jucătorii echipei oaspete, Dobre Dario, va avea mult de suferit, urmând să fie operat, din cauza leziunilor suferite, dovedite de certificatul emis de UPU! Incidentele, petrecute la finalul partidei, sunt de o gravitate incredibilă –lemne folosite pe post de arme, la fel ca și… ulucile de la gardurile de pe lângă stadion, pumni, picioare, spray lacrimogen folosit de oaspeți, apeluri la 112, comportament premeditat chiar, violent, care descalifică ideea de fotbal, dar și cea de… omenie, în primul rând.
”Antrenorul lor a incitat din timpul meciului, iar această bătaie a fost premeditată” – spune jucătorul oaspeților, Ricardo Constantinescu, un punct de vedere al taberei afectate.
”S-au găsit sprayuri paralizante, s-au bătut, după meci, precum chiorii. În timpul meciului nu au fost incidente, dar, după joc, lucrurile au luat-o razna. A fost o bătaie generală, au venit și spectatori, probabil că, dacă nu se apela la acest spray, de către cei de la Teleajen, poate se termina fără aceste incidente incredibile. S-au dat declarații până seara, la Poliție, cred că au fost 18-20 de persoane audiate, eu așa ceva nu mi-am închipuit că se poate întâmpla, după un meci care nu a pus probleme. Ordinea evenimentelor a fost clară, un jucător de la Ștefești a lovit un altul de la Teleajen, Chiriță – eliminat în timpul meciului, pe drumul echipelor spre vestiare, după meci, apoi un jucător de la Unirea, identificat de Poliție, a dat cu sprayul paralizant, iar de aici nu s-a mai putut stăpâni nimic” – ne-a declarat observatorul partidei, Ion Andreoiu, care a ținut să precizeze că oficialii partidei (arbitri și observator) nu au avut de suferit, fizic.
Cazul merge, mâine, spre Comisia de Disciplină a AJF.