Petre Apostol

Echipa de baschet feminin de la CSM Ploieşti a încheiat sezonul din Campionatul Naţional U14, la sfârşitul săptămânii trecute, evoluând în sala de sport a Colegiului Tehnic „Tudor Vianu” din Bucureşti, în cadrul Grupei A3 din etapa a XII-a.
Formaţia ploieşteană, pregătită de antrenoarea Corina Savu, a debutat cu un eşec la limită, scor 44-45, în compania gazdelor de la ACS Champions Bucureşti. Însă, în partida a doua a turneului din Capitală, CSM Ploieşti s-a impus clar în disputa cu CSŞ Nr. 2 Bucureşti, scor 53-22, ocupând, astfel, locul secund, după ACS Champions, care şi-a adjudecat şi duelul 100% bucureştean, cu scorul de 45-31.
Lotul echipei ploieştene la turneul din Bucureşti a fost următorul: Diana Ştefan, Andreea Popa, Carina Ion, Andreea Ilie, Amalia Moisei, Ana Constantinescu, Alexandra Harcan, Sara Şandor, Alexandra Pomojnicu, Elena Ionescu, Andreea Pîrvulescu, Karina Munteanu, Daria Iordăchescu, Daria Tănase, Andreea Dumitru şi Alexia Dedu.
Pentru CSM Ploieşti, acestea au fost ultimele meciuri ale sezonului 2018-2019, în care a obţinut, în total, 11 victorii din 24 de partide disputate, ratând calificarea la turneul final.