N. D.

Păstrând tradiţia, Asociaţia pentru Promovarea şi Dezvoltarea Turismului – APDT Prahova organizează o nouă ediţie a Târgului de Turism Expo Vacanţa. Evenimentul este programat să aibă loc începând de mâine și până duminică, 17 martie, în incinta Ploiești Shopping City. Ca şi la ediţiile precedente, la Târgul de Turism ExpoVacanța vor putea fi găsite oferte speciale pentru Paște, Rusalii, 1 Mai, dar şi pentru sezonul de vară, atât în țară, cât și străinătate. Totodată, în parteneriat cu instituţii de cultură prahovene şi spaţii de agrement, organizatorii acestui eveniment vor prezenta cu această ocazie şi conceptul “Prahova Interactivă”. Concret, parcuri de distracţie, muzee, instituţii de cultură – precum teatrul şi filarmonica, hipodromul sau grădina zoologică vor fi parte a atracțiilor locale ce vor fi prezentate vizitatorilor într-o formă interactivă, inedită. “Am ajuns la ediţia a XII-a şi ne bucurăm că putem oferi ceva nou în fiecare an. Alături de conceptul Prahova Interactivă, prezentăm vizitatorilor şi harta turistică a judeţului Prahova, proaspăt lansată la Târgul de Turism al României. Ofertele pe care agenţiile le vor avea disponibile în cadrul târgului aduc reduceri de până la 20%”, a declarat Adrian Voican, preşedintele Asociaţiei pentru Promovarea şi Dezvoltarea Turismului Prahova.
Nu în ultimul rând, tot ca o tradiţie a acestei manifestări, cei care vor vizita standurile Târgului de Turism ExpoVacanța vor putea participa şi la o tombolă, soldată cu premii oferite de expozanți și parteneri, dar și să admire o expoziție de fotografie.
De precizat că Asociaţia pentru Promovarea şi Dezvoltarea Turismului Prahova reprezintă un parteneriat public-privat, înfiinţat în 2008, la iniţiativa ANAT, având ca membri agenţii de turism, hoteluri, dar şi instituţii publice şi administraţii locale.