• O a treia substanţă cancerigenă a fost descoperită în medicamente pentru scăderea tensiunii arteriale. Compania indiană Hetero Labs Ltd a descoperit un nou compus toxic, N-Nitroso-N-metil-4-acid aminobutiric (NMBA), în 87 de loturi de comprimate losartan cu potasiu, pe care le-a retras de pe piaţă, potrivit anunţului făcut de Food and Drug Administration (FDA), organismul american care supervizează alimentele şi medicamentele de pe piaţa din SUA, potrivit Descoperă.ro.
  • Anxietatea la copii este o problemă de sănătate obişnuită şi comună care, dacă nu este tratată în mod corespunzător, poate să persiste şi la vârsta adultă, putând duce la dependenţa de substanţe, depresie sau chiar la tentative de suicid. Tulburările de anxietate din perioada copilăriei au consecinţe negative, dificil de perceput imediat asupra stării de bine a copilului şi asupra funcţionării lui de zi cu zi, scrie Adevărul.
  • Specialiștii trag semnalul de alarmă, vârsta maternităţii se amână prea mult! Din ce în ce mai multe persoane amână conceperea unui copil, iar acesta poate fi un risc prea mare, întrucât este din ce în ce mai dificil, scrie Doctorul Zilei.