Petre Apostol

La Bucureşti, s-a desfăşurat, la sfârşitul săptămânii trecute, o nouă ediţie a Campionatului Naţional de Atletism în Sală pentru juniori 2. Printre sportivii care s-au remarcat la această ediţie s-au regăsit şi reprezentanţi de la Clubul Sportiv Şcolar „Constantin Istrati” Câmpina.
O performanţă remarcabilă a stabilit-o atletul Marius Vasile, elevul profesorului Nicolae Pavel câştigând titlul naţional la proba de aruncare a greutăţii, cu record personal – 18.36 metri. În plus, sportivul prahovean s-a impus la o diferenţă de aproape doi metri şi jumătate de al doilea clasat, Cristian Meheş (CS Crişul Oradea – 15.88 m), podiumul fiind completat de Alin Mocănaşu (CA Roman – 15.84 m).campioni b
Un rezultat similar l-a obţinut şi Andreea Lungu, la proba feminină de aruncare a greutăţii, eleva profesoarei Mihaela Marin adjudecându-şi titlul naţional, cu performanţa de 14.10 metri. Atleta prahoveană a câştigat medalia de aur pentru o diferenţă de numai 10 centimetri faţă de a doua clasată, Mădălina Manole (CSŞ Tulcea – 14.00 m), în timp ce pe ultima treaptă a podiumului s-a urcat Larisa Zglimbea (CSŞ Focşani, CA Roman – 13.40 m).
Pentru clubul din Câmpina a mai punctat Victor Andrei, sportiv pregătit de profesoara Jenica Bran. Atletul prahovean s-a calificat cu a doua performanţă în finala probei de săritura în lungime (6.51 metri), însă în ultimul act a încheiat al treilea, cu 6.38 metri, adjudecându-şi, astfel, medalia de bronz. Pe primele două poziţii s-au clasat Vlad Enache (CSA Steaua Bucureşti – 6.75 m) şi Attila Toth (LPS Satu Mare – 6.45 m).