La finalul acestei săptămâni, începând de astăzi, primul eșalon județean programează jocurile etapei a 18-a. ”Capul de afiș” , teoretic, al acestei etape din Liga A Prahova este reprezentat de derbiul ambițiilor și orgoliilor din anii trecuți, Blejoi – Păulești, ”vecine” din punct de vedere geografic și, până sezonul trecut, formațiile cu cele mai mari ambiții în județ.
Între timp, doar Blejoiul a rămas ”pe drumul de primul loc”, Păuleștiul alegând să schimbe strategia și să reconstruiască o echipă cu care ”epuizase” obiectivele pe plan județean. Cum și la Blejoi vorbim despre o favorită certă, practic toate cele trei fruntașe au misiuni facile în această rundă, Boldeștiul primind, în primul meci al etapei, vizita celor din Strejnic, iar Băneștiul pe cea a unei alte nou-promovate, Tinerețea Izvoarele.
Sunt și câteva meciuri echilibrate, la Măneciu, respectiv Cornu, unde ”se poate întâmpla orice”, etapa fiind însă una care se anunță a intra în categoria celor ”liniștite”. Până la proba contrarie, desigur…
Iată programul rundei:

Astăzi, ora 15.00
Petrolistul Boldești – AS Strejnic
Sâmbătă, 16 martie, ora 11.00
CS Blejoi – CS Păulești
sâmbătă, 16 martie, ora 15.00
FC Bănești – Tinerețea Izvoarele
Tricolorul Breaza – Unirea Urlați
Duminică, 17 martie, ora 11.00
CS Cornu – CS Mănești Coada Izvorului
Avântul Măneciu – AFC Brebu
CSO Plopeni – Petrolul 95 Ploiești
Teleajen Văleni – CS Ceptura 3-0, după ce echipa din Ceptura s-a retras din campionat, toate jocurile urmând a fi omologate cu scorul de 3-0 în favoarea adversarilor.