Petrolul a bifat ieri primul meci “local” din 2019, după turneul din Turcia, un amical “de încălzire” cu Petrolistul Boldeşti, joc programat iniţial înaintea stagiului din Antalya, dar amânat atunci din cauza vremii.
A fost, până la urmă, un “test al valului doi”, cum se spune, antrenorul Mugur Cornăţeanu folosind jucători care au bifat mai puţine minute în jocurile amicale, care sunt la acest moment cu statut de rezerve “dornice să urce în primul 11”. Desigur, nu toţi fotbaliştii utilizaţi au avut acest statut, dar majoritatea s-a încadrat în această categorie.
A ieşit la rampă mijlocaşul de bandă Stoica, jucătorul “under 21” împrumutat de la Viitorul reuşind trei goluri în victoria, scor 5-0, obţinută pe arena “Chimia”, din Brazi, gazda amicalului de ieri. Arnăutu şi Şaim Tudor au completat taboul marcatorilor, replica “Boldeştinei” fiind curajoasă, la început de meci, când echipa din Liga A Prahova a avut şansa de a marca, dar stingându-se apoi, treptat.

Petrolul - BoldestiDe remarcat şi prezenţa lui Dan Bucşă, ca fundaş central, jucătorul venit de la Chiajna (re)integrându-se rapid în efectiv.
Au evoluat echipele:
Petrolul: Brînza (80 Al. Radu) – Olaru, Bucşă (75 Ad. Nicolae), Ţicu, Dobrea – Chindriș –
Saim Tudor, N. Popescu, Enache (74 Bratu) Stoica – Arnăutu.
Petrolistul: Niţache – Popescu, Roberto Alecsandru, C. Ionescu, Fabian Ioniță – M. Tudor, Bencea – Mihai Cristian, Costache, Nițescu – A. Ilie, pe parcurs intrând şi Vintilă – Lungu, Badea, Baciu, Stanca.