Turneul cu reguli speciale organizat la Brașov de CS COLȚEA 1920 împreună cu Federația Română de Fotbal și Enjoy Sports Agency a ajuns la ediția a V-a și s-a desfășurat în perioada 14-17 februarie la Brașov. Competiția s-a adresat copiilor U12 și a reprezentat o modalitate pentru dezvoltarea anumitor principii de bază ale fotbalului de performață. Mai exact, s-au jucat 3 reprize a câte 15 minute în care doar în ultima treime se joacă în egalitate numerică, primele două treimi fiind de superioritate, respectiv inferioritate numerică pentru ambele combatante. Pe lângă numărul de jucători, o altă regulă care ajută la dezvoltarea micuților fotbaliști este aceea că fiecare jucător al cărui nume e înscris pe foaia de joc trebuie să dispute un număr de minute egale cu restul colegilor, asta deoarece petrosport brasov bla jumătatea fiecărei reprize arbitrul fluieră o pauză pentru schimbări, acesta fiind singurul moment când antrenorii pot face înlocuiri. Dacă mai punem și faptul că atunci când joci în superioritate numerică nu ai voie să degajezi mingea peste linia de centru deja ne dăm seama că este vorba despre o competiție experimentală, prin care se dorește dezvoltarea micilor fotbaliști pe baza unor reguli sănătoase pentru fotbalul mare.
Observator din partea comisiei tehnice a FRF a fost mare internațional Ionel Augustin, care s-a declarat încântat de ceea ce a văzut: “Salut această inițiativă, atât copiii cât și antrenorii sunt puși in fața unor situații speciale şi trebuie să reacționeze, aceste turnee de pregătire trebuie să fie folosite pentru dezvoltarea jucătorilor, dar și a antrenorilor. Am văzut foarte mulți copii talentați și vreau să-i felicit pe cei care au avut această idee, sper să putem să dezvoltăm și la nivel naţional.”
Finala competiției s-a desfășurat între Petrosport Ploieşti şi Zimbrul Chişinău și a fost o bună promovare pentru fotbalul. La final, prahovenii pregătiți de Iulian Cojocaru și-au adjudecat trofeul de campioni și medaliile de aur, după victoria cu 2-0, dar au dat și cel mai bun jucător al finale, în persoana lui Vlad Stancovici.
De-a lungul competiției, la Brașov a fost prezent si secretarul general adjunct al FRF, Gabriel Bodescu, care la final a premiat echipele de pe primele 4 locuri.
În cele 3 zile de competiție, s-au disputat 60 de jocuri, în care s-au marcat 274 de goluri, dintre care 116 goluri s-au marcat în superioritate, 62 de goluri în inferioritate și 96 de goluri s-au marcat când echipele evoluau în egalitate numerică.