D. M.

CS Blejoi a încheiat stagiul de pregătire centralizată de la Sighișoara, sâmbătă, pe drumul de întoarcere acasă elevii lui Răzvan Vlad bifând și un nou meci amical. Adversară, AS Prietenii Rupea, penultima clasată în Liga a IV-a brașoveană, echipă care nu a pus niciun fel de problemă prahovenilor, aceștia impunându-se cu un scor de … set de tenis, 6-0, scopul amicalului fiind însă atins – s-a jucat pe un teren bun, nefiind probleme de niciun fel la final de pregătire centralizată. Din nou, Cristian Vasile, revenit după operația la ligamentele genunchiului, a apărut pe lista marcatorilor, cu o dublă de această dată, în dreptul său, la fel ca și Preda, tot cu două goluri marcate, Ruptureanu și ”astristul” Chiși completând lista marcatorilor.

Blejoi1CS Bejoi a evoluat în acest meci amical în formula: Ad. Gheorghe – A. Năstase, Cl. Stoica, G. Năstase, Anton – Dragomir, Bojoagă, Ursu, Preda – Iancu, Cr. Vasile, iar pe parcursul meciului au mai jucat și portarul D. Pană, plus jucătorii de câmp Ghinea, Vl. Badea, Ir. Dumitru, Rudaru, Chiși, Ruptureanu și Aranghelovici.
Din efectivul deplasat nu a bifat deloc minute în acest joc atacantul Cosmin Lambru, el fiind menajat din cauza unei ușoare accidentări.