Cristiano Ronaldo n-a fost primit prea bine pe stadionul celor de la Atletico Madrid, formație împotriva căreia a marcat de 22 de ori când purta tricoul rivalei Real Madrid. Atacantul lui Juventus a fost înjurat de fanii spanioli pe toată durata meciului din optimile Champions League, dar Ronaldo nu s-a putut abține și a reacționat ironic: le-a arătat acestora cinci degete, semnificând numărul de trofee Champions League pe care le are în palmares, potrivit Hotnews.
Ajuns în fața reporterilor, la zona mixtă, starul bianconerilor a repetat gestul, apoi a arătat, tot cu mâna, zero: „Am cinci trofee ale Ligii Campionilor, Atletico nu are niciunul. Vom vedea la retur”, a fost replica portughezului.
Cristiano Ronaldo are în palmares cinci trofee Champions League, patru cu Real Madrid (2014, 2016, 2017, 2018) şi unul cu Manchester United (2008).
Atletico Madrid a câștigat cu 2-0 disputa de pe teren propriu cu Juventus și are prima șansă la calificarea în sferturile Champions League. Golurile victoriei au fost marcate de Gimenez (78) şi Godin (83). Returul va avea loc pe 12 martie, la Torino.