Marian Dima

Ca în fiecare an, şi la finalul lui 2018 boxerii prahoveni de la CSM Ploieşti au avut parte, prin grija lui Titi Tudor, de o festivitate specifică Sărbătorilor de Iarnă.
box - TitiBoxerii de la CSM Ploiești au avut parte de o gală “spectacol”, în care arbitrul meciurilor a fost chiar… “Moş Crăciun” , alături de unul dintre spiriduşii săi, acesta venind să premieze dar și să arbitreze copii, Titi Tudor având în ring şi câteva fete care deprind tainele boxului, pentru toţi sportivii care practică boxul găsindu-se daruri, “Titi Prosop” fiind ajutat, ca în fiecare an, de prietenii săi, care i-au fost aproape, pentru a organiza această gală, senatorul Emanoil Savin şi Primăria Buşteni oferind daruri copiilor. De asemenea, mama unuia dintre sportivii clubului, medaliatul cu argint la Europene – Constantin Alexandru, a oferit pachete sportivilor, antrenorul Titi Tudor ţinând să mulţumească pentru ajutorul primit tot timpul şi celor de la Fundaţia “Nini Măcelaru” – care au asigurat alimente copiilor şi sponsorizează masa zilnică a sportivilor. “Fără aceste ajutoare, probabil că mulți dintre copiii mei nu ar mai face acest sport” – spune antrenorul!
După doar câteva zile de pauză, boxerii vor reveni, chiar de astăzi, în ring, demarând antrenamentele pentru sezonul 2019, mai ales că prima box1competiţie vine destul de repede, pe 12 februarie fiind programată prima întrecere oficială din noul an – anume Campionatul Naţional rezervat boxerilor Under 22, George Dumitrescu, Mihai Florin şi Toni Ioniţă fiind sportivii nominalizaţi pentru a participa la această întrecere.
Antrenorul speră şi la efectuarea unui cantonament, pe finalul lunii ianuarie, la Cornu, “dacă se vor găsi fondurile necesare, pentru că, ştiţi cum e, la început de an, nimeni nu are bani”!