Petre Apostol

Componentul lotului naţional de skeleton al României, ploieşteanul Sebastian Mihail Enache, de la CSO Sinaia, a participat, ieri, la etapa a patra din cadrul Cupei Europei, organizată pe pârtia de la Königssee, din Germania. Sportivul pregătit de antrenorul Marius Ene, tehnician şi al lotului naţional, a ocupat locul 27 în manşa întâi a rundei, cu timpul de 54.21 secunde, ratând, astfel, calificarea în manşa finală a rundei, la care au acces primii 20 de clasaţi.
În schimb, celălalt reprezentant tricolor la etapa din Germania, Mihai Păcioianu, a ocupat locul 19 în clasamentul final, încheind la peste trei secunde de câştigătorul rundei, germanul Fabian Kuechler.
Pentru Sebastian Enache a reprezentat a doua prezenţă în Cupa Europei, tânărul de 20 de ani ocupând locul 19 la etapa precedentă a competiţiei continentale, disputată în urmă cu două săptămâni, tot în Germania, dar la Winterberg. Prin rezultatul înregistrat, sportivul prahovean a ajuns la un total de 18 puncte în clasamentul competiţiei, ocupând locul 26 din 39 de participanţi.