Cristian Sbârnea, Marian Dima

Sâmbătă, 8 decembrie, cu începere de la ora 9:00, Sala Sporturilor din Bușteni, aflată în cartierul Silva, va găzdui prima ediție a competiției de fotbal în sală „Caraimanul Kids Cup” rezervată juniorilor, un rol însemnat în desfășurarea acestei întreceri avându-l Primăria și Consiliul local Bușteni alături de importanți sponsori, dar şi clubul local, Caraimanul Buşteni, fostul arbitru divizionar B Ciprian Geambazu şi colegii săi reuşind un lucru foarte important în 2018 – reactivarea fotbalului în staţiunea montană prahoveană.
La această manifestare fotbalistică juvenilă și-au anunțat prezența peste 150 de copii cu vârste cuprinse între 7 și 11 ani din localitățile Câmpina, Comarnic, Cornu, Băicoi, Ghimbav, Vulcan și Bușteni, echipele fiind împărțite pe grupe.
Astfel, la grupa 2010, participă echipe din Bușteni, Comarnic și Câmpina, la grupa 2011se vor duela echipe din Câmpina, Vulcan și Bușteni, apoi la grupele 2007 și 2008 se vor lupta pentru câștigarea trofeului formații din Ghimbav, Cornu, Vulcan, Băicoi, Câmpina și Bușteni.
Echipele câștigătoare vor fi răsplătite cu diplome, cupe și medalii, micii și talentații fotbaliști primind dulciuri, băuturi răcoritoare și alte premii.