Petre Apostol

Proiectul susținut din fonduri publice nerambursabile alocate pentru activități nonprofit de interes local „Gimnastica ritmică, sport-ambasador al municipiului Ploiești”, iniţiat de antrenoarea coordonatoare a secţiei de gimnastică ritmică de la CSM Ploieşti, Liliana Băescu, programează o nouă acţiune. Componentele lotului naţional Denisa Stoian şi Miruna Ciocîrlan (campioane naţionale la junioare, prima dintre acestea participând şi la Campionatele Europene şi la Jocurile Olimpice de Tineret), alături de antrenoarele Simona Puiu şi Liliana Băescu, vor fi prezente, la finalul acestei săptămâni, în cadrul primei ediţii a Turneului Internaţional Heliopolis, care se va desfăşura la Cairo, în Egipt.
Reprezentantele ploieştene au plecat ieri spre Cairo, astăzi fiind programat antrenamentul de acomodare, competiţia în sine urmând să se desfăşoare sâmbătă şi duminică.
Cele două gimnaste de la CSM Ploieşti au fost prezente, luna trecută, tot prin intermediul proiectului „Gimnastica ritmică, sport-ambasador al municipiului Ploiești”, la un turneu internaţional desfăşurat în Slovenia. La competiţia respectivă, Miruna Ciocîrlan a ocupat prima poziţie la individual compus, obţinând şi trei medalii în finalele pe obiecte (argint la cerc şi la minge şi bronz la panglică), în vreme ce Denisa Stoian a câştigat finalele de la minge şi panglică, iar la cerc şi la măciuci şi-a adjudecat medaliile de bronz.