Petre Apostol

Echipa feminină de baschet U14 de la CSM Ploieşti a încheiat anul perfect, cu două victorii obţinute în cadrul ultimului turneu din 2018 din Campionatul Naţional, în grupa A3. Turneul din etapa a şasea a fazei preliminare din competiţia naţională, grupa A3, a fost organizat la Gheorgheni, în Sala „Basilides Tibor”, alături de CSM Ploieşti participând gazdele de la CSŞ Gheorgheni şi CSŞ Nr. 2 Bucureşti.
Echipa ploieşteană, antrenată de Corina Savu, a câştigat ambele partide disputate, câştigând cu scorul de 66-63 duelul cu formaţia gazdă, CSŞ Gheorgheni, respectiv cu scorul de 77-19 în meciul cu CSŞ Nr. 2 Bucureşti.
În celălalt meci al turneului, CSŞ Gheorgheni a dispus de CSŞ Nr. 2 Bucureşti, cu scorul de 80-24.
Lotul folosit de antrenoarea Corina Savu în turneul de la Gheorgheni a fost următorul: Diana Ştefan, Andreea Popa, Carina Ion, Andreea Ilie, Amalia Moisei, Ana Constantinescu, Alexandra Harcan, Sara Şandor, Alexandra Pomojnicu, Elena Ionescu, Andreea Pîrvulescu, Karina Munteanu, Daria Iordăchescu, Daria Tănase, Andreea Dumitru şi Alexia Dedu.
Astfel, CSM Ploieşti a încheiat anul cu un bilanţ de şase victorii şi şase înfrângeri în Campionatul Naţional U14, competiţie care se va relua în luna februarie din 2019.