În An Centenar, ţara noastră nu merge la un turneu final al Campionatului Mondial de Rugby pentru că… a folosit un jucător “pe fals”! Naţionalizat drept român, fără a avea acest drept, de a reprezenta o altă ţară, pentru că jucase pentru exotica sa Naţională! O ruşine istorică!
Anul acesta românii serbează Centenarul, iubitorii de desene animate pe Mickey Mouse, pasionaţii de sport pe Bran! Fără Stan “Păţitul”.
Suntem de desene animate în sport! Iar Prahova e şi mai şi, nici desene animate nu mai are, personajele evoluând în alte “clase”! Şi alte aspiraţii… europene. La noi, “Motanul încălţat”, deşi pare a fi… desculţ când gândeşte, a intrat cu picioarele în sport! “Maimuţica” are şi ea interesele ei, iar Pluto – ce să zic de Pluto – el e absent de la toate, tot timpul. Nu degeaba Pluto e şi cea mai îndepărtată planetă de soare! Nici nu o vezi, nici nu o simţi… De Donald nu zicem nimic, el se pregăteşte de altă competiţie, peste doi ani!
Să nu-l uităm pe “Bambi” – sfiosul, corectul, inocentul, un fel de Albă ca Zăpada masculină! Să-l ajutăm să nu se înece în apa cu nume de coniac!
Despre sportul de la noi, numai de bine! Serbează 0 ani!