V. Stoica

Încep deja cheltuielile pentru perioada Sărbătorilor de Iarnă la Ploiești. Prima selecție de oferte este pentru închirierea unei scene cu sonorizare și cu lumini pentru organizarea Târgului de Crăciun 2018, care va avea loc în centrul civic al orașului.
Numai pentru scenă, municipalitatea este pregătită să dea 100.000 de lei, ceea ce înseamnă că toate cheltuielile legate de pregătirile pentru Sărbătorile de Iarnă vor crește considerabil odată cu stabilirea celorlalte “necesități”.
În privința închirierii scenei care va costa suma menționată pentru perioada 1 – 21 decembrie (ceea ce înseamnă că în Ajunul Crăciunului aceasta nu va mai fi la dispoziția municipalității), cerințele sunt trecute în caietul de sarcini întocmit de funcționarii Primăriei Ploiești. Printre aceste cerințe obligatoriu de îndeplinit, se află șase tunuri de căldură – două pentru cortul artiștilor “prestatori”, unul pentru cortul tehnic și trei pentru scenă.
Instalațiile de sunet și de lumini, precum și ecranele video și camerele de filmat aferente trebuie să aibă cel puțin caracteristicile stabilite de reprezentanții primăriei.