• Gutuile se află printre fructele de toamnă care ard grăsimile. Acestea furnizează doar 63 de calorii la 100 de grame, conţin fibre care detoxifică organismul și împiedică asimilarea grăsimilor, de aceea sunt un aliat puternic în lupta împotriva kilogramelor în plus. Gutuile sunt o sursă excelentă de vitamina A, vitamina C, vitamina B3, acid folic, potasiu, fosfor, magneziu, fier şi calciu. 100 de grame de gutuie furnizează aproximativ 15 grame de glucide, 12 grame de zaharuri, 2 grame de fibre dietetice, 0,10 grame grăsimi, 4 miligrame de sodiu şi 84 grame de apă, scrie Click pentru Femei.

• Cancerul de plămâni este cauzat de iritaţii cronice ale sistemului bronho-respirator şi, desigur, de alţi factori genetici. Dar principala cauză a cancerului pulmonar este fumatul. Când tusea este un simptom al cancerului şi nu un simptom al unei simple răceli? Atunci când tusea devine cronică este important să fie cerut sfatul unui medic specialist. Principalii factori care duc la apariţia cancerului de plămâni sunt: Numărul 1 – fumatul. Numărul 2 – fumatul. Numărul 3 – fumatul. Dar, trebuie luate în considerare şi alte cauze, potrivit Adevărul.

• Bananele sunt antiinflamatorii și abundă în vitamina B6. O singură banană aduce 41% din aportul zilnic, combate inflamaţa și previne problemele articulare. De asemenea, combat puseele glicemice, ţinând glicemia sub control. Întăresc sistemul osos. Știm toţi că este esenţial pentru sănătatea oaselor calciul. Dar și magneziul este indispensabil! Magneziul ajută la asimilarea calciului, iar bananele conţin mult magneziu, potrivit doctorulzilei.ro.

• Dieta Rina a fost creată de un sportiv american și este o dietă disociată care promite scăderea greutăţii cu 10 până la 15 kg, în 90 de zile. Însă, acesta nu este singurul avantaj pe care-l oferă dieta Rina, ci și faptul că ajută ulterior la menţinerea greutăţii optime. Cele patru categorii de alimente permise în dieta Rina sunt proteinele, legumele, carbohidraţii și fructele (vitaminele și mineralele). Micul dejun este singura masă care nu se modifică, astfel că în fiecare zi se va consuma doar fructe sau doar legume, cafea sau ceai fără zahăr. Fructele pot fi consumate și sub formă de suc, potrivit Unica.ro.