Petre Apostol

Proiectul susținut din fonduri publice nerambursabile alocate pentru activități nonprofit de interes local „Gimnastica ritmică, sport-ambasador al municipiului Ploiești”, iniţiat de antrenoarea coordonatoare a secţiei de gimnastică ritmică de la CSM Ploieşti, Liliana Băescu, programează o primă acţiune. La finalul acestei săptămâni, reprezentantele clubului ploieştean vor participa la Ljubljana, în Slovenia, la ediţia a XX-a a Turneului Internaţional „Slovenian Challenge”.
La evenimentul din Slovenia, două gimnaste ploieştene vor participa în competiţia FIG, anume junioarele Alexandra Denisa Stoian (prezentă la Jocurile Olimpice de Tineret) şi Miruna Ioana Ciocîrlan – ambele campioane naţionale, fiind calificate la Cupa României (care va avea loc săptămâna viitoare, la Dobroeşti), iar în întrecerea prejunioarelor sunt înscrise Rebecca Gabriela Constantin (campioană naţională pe echipe, alături de Denisa şi Miruna, calificându-se, de asemenea, la Cupa României) şi Sabina Enache (vicecampioană naţională la individual la categoria sa de vârstă, cooptată la Centrul Naţional Olimpic pentru Junioare de la Arad, la ansamblu).
Sportivele sunt însoţite de către antrenoarele Simona Puiu şi Liliana Băescu, aceasta din urmă fiind arbitru internaţional. Cheltuielile de deplasare sunt susţinute atât prin proiectul „Gimnastica ritmică, sport-ambasador al municipiului Ploieşti”, cât şi din bugetul clubului ploieştean.