F. T.

Patru autoturisme în care se aflau opt persoane – printre care și un minor în vârstă de 12 ani – au fost implicate, ieri dimineață, într-un acident pe DN 1, în zona localității Bărcănești (zona Popas Românești).
La locul incidentului s-au deplasat mai multe echipaje de salvatori de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) “Șerban Cantacuzino” Prahova, de la Salvare și de la poliția rutieră. Trei dintre cei opt ocupanți ai mașinilor implicate în carambol au primit primul ajutor la locul accidentului, pentru ca, mai apoi, să fie urcați în ambulanțe și transportați la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Ploiești. Potrivit reprezentanților ISU Prahova, este vorba despre o femeie în vârstă de 57 de ani – care a suferit o fractură la clavicula stângă, un bărbat în vârstă de 49 de ani – cu traumatism cranio – cerebral minor și un altul, în vârstă de 62 de ani – de asemenea cu traumatism cranio – cerebral minor, dar și cu leziuni la șoldul drept.
Traficul în zonă a fost restricționat timp de aproximativ o oră, circulându-se pe o singură bandă pe sensul de mers Ploiești – București, iar cauzele accidentului urmează să fie stabilite de către polițiștii rutieri.