F. T.

Procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Câmpina au în lucru un dosar care vizează comiterea infracțiunii de fals în înscrisuri sub semnătură privată, comisă de către o localnică în vârsă de 49 de ani.
Dosarul a ajuns la unitatea de parchet amintită după ce ofițeri de la Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice au definitivat cercetările în respectiva cauză, iar potrivit unui comunicat al Inspectoratulului de Poliție Județean (IPJ) Prahova), “ din actele de urmărire penală efectuate în cauză, s-a stabilit că aceasta – în calitate de asociat la o societate comercială – a falsificat o hotărâre a asociaților în anul 2015, din care rezulta că firma respectivă nu avea datorii față de terții creditori și nu avea active și pasive în patrimoniul împărțit, deși aceasta avea datorii. Ulterior, documentul falsificat – împreună cu alte documente contabile întocmite de inculpată, care nu erau conforme cu realitatea – au fost folosite la Oficiul Național al Registrului Comerțului pentru radiere”.
Tot reprezentanți ai IPJ Prahova mai precizează că dosarul în cauză a fost înaintat procurorilor cu propunerea de emitere a rechizitoriului și sezizare a instanței de judecată.