Luiza Rădulescu Pintilie

Sărbătoarea Crăciunului înseamnă, prin tradiţie, şi bucuria de a dărui şi aceea de a te bucura de daruri. Iar darurile nu sunt doar cele care se aşază sub bradul împodobit, ci şi – sau mai ales- acelea care pot să împodobească direct sufletul, trăirile, emoţiile.
Un asemenea dar special face-şi merită să fie primit cel puţin cu aceeaşi bucurie – artistul Emy Drăgoi publicului din Ploieşti, oraşul de care este atât de legat, în care şi-a început studiile muzicale şi în care s-a întors cu toată desăvârşirea pe care şi-a adăugat-o în Franţa, cea care l-a şi încoronat cu importante titluri, declarându-l nu numai “artistul anului”, dar şi considerându-l “regele acordeonului“.
Pe scena Teatrului “Toma Caragiu”, Emy Drăgoi va aduce joi, 20 decembrie, la ora 19,00, magia Crăciunului în ritm de jazz – gen muzical în care s-a impus la nivel internaţional prin virtuozitate interpretativă şi ineditul improvizaţiei- alături de zecile de artişti care compun Grand Orchestra şi armonizează în sonorităţi de vioară, pian, percuţie sau chitară un repertoriu valoros, de actriţa Medeea Marinescu, de violoncelistul şi compozitorul Adrian Naidin şi de Corul All’s Choir ce reuneşte solişti ai Operei Române.
Cei care vor să-şi dăruiască privilegiul de a se apropia într-un fel aparte de spiritul şi magia Crăciunului îşi pot cumpăra bilete direct de la Casa de Bilete a Teatrului “Toma Caragiu”, precum şi online- www.teatruploiesti.ro.