Sâmbătă, Sala Sporturilor „Olimpia” din Ploieşti a fost gazda unui eveniment caritabil, organizat în scopul de a strânge fonduri pentru a sprijini familia Alexandrei Bratu, o tânără voleibalistă a Clubului Sportiv Municipal Ploieşti, în vârstă de doar 12 ani, care se află în faţa celui mai important meci al vieţii sale, confruntându-se cu o leucemie acută limfoblastică. volei b
Aceasta are nevoie de peste 200.000 de euro pentru transplant medular și tratament, până acum strângându-se, prin intermediul unei aplicații de Facebook de strângere de fonduri, circa 20% din sumă.
Astfel, comunitatea de volei ploieşteană a încercat să vină în ajutorul său, organizând două meciuri demonstrative, cei prezenţi având posibilitatea să doneze în cele trei urne amplasate în sală. În primul meci, colegele Alexandrei, din echipele de junioare şi cadete ale CSM Ploieşti, s-au confruntat pe parcursul a două seturi, pentru ca, apoi, echipa de old-boys Tricolorul LMV Ploieşti să-i testeze pe tinerii componenţi ai formaţiei de juniori de la Colegiul Naţional „Mihai Viteazul”.
Pe lângă spectacolul voleibalistic, a fost un eveniment emoţionant, cu momente trăite cu lacrimi în ochi de majoritatea celor de faţă, prezenţa Alexandrei, alături de familie şi de alţi apropiaţi, având darul să impresioneze. Colegele i-au oferit cadou o minge cu autografe şi i-au scandat numele la final, când Alexandra a coborât, împreună cu tatăl său, în mijlocul lor pentru a le mulţumi şi a le fi, din nou, alături.
Totodată, ajutorul poate fi oferit şi în conturile care sunt deschise pe numele tatălui Alexandrei, Cristian Bratu:
EUR RO77BTRLEURCRT0358595701
GBP RO35BTRLGBPCRT0358595701
RON RO30BTRLRONCRT0358595701
USD RO81BTRLUSDCRT0358595701