F. T.

Ieri dimineață, în jurul orei 7,30, pe DN 1, în zona localității Păulești, pompierii de la Descarcerare și personalul medical de la SMURD au fost solicitați să intervină pentru a scoate dintre fiarele contorsionate ale unui Matiz trei persoane: o femeie în vârstă de 73 de ani, fiica acesteia, de 45 de ani și fratele femeii, în vârstă de 77 de ani.
Cu toate eforturile personalului medical ajuns la locul tragediei, cele două femei – mamă și fiică – aflate în Matiz au fost declarate decedate! Bărbatul în vârstă de 77 de ani, șoferul mașinii, a fost transportat la Unitate de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Ploiești, în stare gravă, el suferind diverse traumatisme (traumatism cranio-cerebral, hematom parietal drept și fractură piramidală nazală).
Practic, ar fi fost vorba despre un carambol în care au fost implicate trei autoturisme, Matizul fiind prins la mijloc de celelalte două mașini.
În zonă, circulația s-a desfășurat dirijat, iar cauzele accidentului în care au fost implicate trei mașini urmează să fie stabilite cu exactitate de către poliția rutieră.