Petre Apostol

În Campionatul Naţional la handbal masculin la nivelul juniorilor I, s-au înregistrat meciuri încheiate cu scoruri foarte mari, toate câştigătoarele din seria echipelor prahovene (B) marcând 40 sau peste 40 de goluri.
CSM Ploieşti a fost formaţia care a înscris cele mai multe goluri, învingând, în Sala „Olimpia”, pe LPS Brăila, scor 46-32 (20-14), reprezentând cea de-a treia victorie din patru partide, ajungând la un total de opt puncte în clasament, ierarhie în care ocupă poziţia secundă.
De asemenea, CS Brazi s-a impus, pe teren propriu, în duelul 100% prahovean cu CSO Tricolorul Breaza, cu scorul de 42-35 (23-17). Astfel, echipa din Brazi a înregistrat primul succes din campionat, după trei înfrângeri la rând, ocupând locul al patrulea, cu cinci puncte, în vreme ce gruparea din Breaza a suferit cea de-a patra înfrângere din cinci meciuri disputate, situându-se pe ultima poziţie, cu un singur punct.
În cadrul etapei, echipa din fruntea ierarhiei (cu 11 puncte), AHC Dobrogea Sud Constanţa, a obţinut a cincea victorie din cinci partide disputate, trecând, pe teren propriu, de CS Năvodari, scor 40-25 (20-12).
În etapa următoare, CSM Ploieşti va evolua, în devans, mâine, de la ora 16:00, pe terenul formaţiei CS Năvodari, în vreme ce CS Brazi va juca, în deplasare, cu LPS Brăila, duminică, de la ora 13:00, CSO Tricolorul Breaza având pauză.
De menţionat şi faptul că, în campionatul feminin de la junioare I, singura echipă prahoveană din competiţie, HC Activ CSO Plopeni, a obţinut a doua victorie a sezonului, trecând cu scorul de 31-26 (16-12), în deplasare, de LPS „Iolanda Balaş Soter” Buzău.
Cu acest succes, echipa prahoveană ocupă locul al patrulea, după patru etape, cu un total de patru puncte, ACS Transilvania Braşov şi CNE Braşov (care s-au întâlnit în meci direct în runda precedentă, încheind la egalitate, scor 33-33) situându-se în fruntea ierarhiei, cu câte şapte puncte fiecare.
În etapa următoare, programată la finalul săptămânii, HC Activ CSO Plopeni va primi replica formaţiei CNE Braşov, sâmbătă, de la ora 11:00.