F. T.

La începutul săptămânii, polițiști din cadrul Serviciului Rutier au desfășurat o serie de acțiuni pentru prevenirea și combaterea cauzelor generatoare de accidente, în special pentru identificarea șoferilor care depășesc limita legală de viteză, a celor care conduc sub influența băuturilor alcoolice, precum și a cazurilor de neacordare de prioritate pietonilor. În acest context, au fost aplicate 310 sancțiuni contravenționale ( mai mult de jumătate dintre ele pentru viteză excesivă), în valoare de 118.015 lei. Totodată, au fost reținute 17 permise și au fost retrase trei certificate de înmatriculare auto.
Dar, dincolo de scopul acțiunii propriu -zise, oamenilor legii le-au picat în plasă, în timpul raziilor, și trei … prostituate. Astfel, după cum se precizează într-un comunicat de presă al IPJ Prahova, “ în timp ce efectuau serviciul de supraveghere şi control al traficului rutier pe DN1, în afara localității Ariceștii Rahtivani, au fost depistate trei persoane (o femeie de 30 de ani, una de 22 de ani și o adolescentă de 15 ani) care atrăgeau persoane de sex masculin pentru întreținerea de raporturi sexuale, în vederea obținerii de bunuri sau foloase materiale”.
Cele trei au fost sancționate contravențional: amendă de 500 de lei pentru femeia în vârstă de 30 de ani și cu câte 250 de lei celelalte două.