Asociaţia Judeţeană de Fotbal Prahova a decis, în sfârşit, să ducă reprezentarea competiţiilor la un alt nivel, prima măsură concretă fiind aceea de a “genera” ID-uri – ecusoane obligatorii – pentru cei care iau loc pe băncile tehnice, prin care să poată fi identificaţi! Nu vor fi scumpe – 10 lei bucata.
Dacă se vor ţine de “proiect”, am putea avea, în câteva luni, persoane un pic mai responsabile în incinta terenurilor, pentru că, da, acel “petic” de hârtie colorat “cu poza ta pe el”, chiar creează o altă stare posesorului, în general, fie că este antrenor, delegat, asistent medical etc.
Şi actualizarea bazelor de date, a loturilor echipelor participante în întrecere este pe lista de priorităţi. Şi aici, de asemenea, se va da o notă de “seriozitate” sistemului numit “fotbal judeţean”, dacă vei găsi, la fiecare echipă, jucătorii legitimaţi, cu drept de joc etc.
Poate că, acum, la prima vedere, pare complicat pentru multe dintre echipe, să “suporte” 50-60 de lei în plus şi să se facă un pic de “ordine” în acte, legitimaţii, etc, dar, pe termen imediat, beneficiile le va simţi toată lumea!