Cântăreţul britanic Robbie Williams şi soţia sa, actriţa americană Ayda Field, au devenit părinţi pentru a treia oară, cu ajutorul unei mame surogat, iar copilul, o fetiţă, a primit numele Colette „Coco” Josephine, potrivit contactmusic.com, citat de Mediafax. Field a făcut acest anunţ pe contul său de pe platforma Instagram.
„Spionez cu un ochi mic încă o mânuţă… Deci am ţinut un lucru special în secret! Suntem încântaţi să împărtăşim cu voi faptul că avem o fetiţă… bun venit pe această lume lui Colette (Coco) Josephine Williams”, a scris Ayda Field.
„A fost un drum lung şi dificil să ajungem aici, din acest motiv nu am vorbit despre asta. Familia are diverse forme, iar această micuţă doamnă, care, biologic, este a noastră, a fost purtată de o mamă surogat incredibilă, căreia îi vom fi veşnic recunoscători”, a mai scris Field, care a făcut apel, totodată, la respectarea vieţii private. Robbie Williams şi Ayda Field, în vârstă de 39 de ani, mai au doi copii, Theodora Rose, în vârstă de cinci ani, şi Charlton Valentine, în vârstă de trei ani. Cei doi s-au căsătorit în 2010, după o relaţie de patru ani.
În vârstă de 44 de ani, Robbie Williams s-a bucurat de un succes uriaş după ce a părăsit grupul Take That, lansând o serie de albume şi de single-uri precum „Angels” şi „Millennium” şi semnând un contract cu casa EMI în 2002, în valoare de mai multe zeci de milioane de dolari. Însă, în momentul în care albumul său „Rudebox” a fost lansat în 2006 – urmat de „Reality Killed the Video Star” în 2009 -, Robbie Williams era considerat o prezenţă tot mai ştearsă în peisajul muzicii pop britanice şi eşuase în încercarea sa de a se impune pe piaţa muzicală americană.
În 2010, Robbie Williams s-a reunit cu foştii lui colegi din grupul Take That, alături de care a înregistrat albumul de mare succes „Progress”, promovat printr-un turneu extrem de profitabil în 2011. Cântăreţul spune că această experienţă l-a ajutat să îşi recapete încrederea în propriile forţe, convingându-l de faptul că încă mai poate să aibă succes susţinând concerte pe stadioane mari, în calitate de artist solo.