Echipa națională a României a remizat, luni, în etapa a doua a Grupei 4, din Seria C a Ligii Națiunilor, împotriva reprezentativei Serbiei, scor 2-2. „Tricolorii” au revenit de două ori și au obținut un punct în cea mai dificilă deplasare a grupei. Serbia a deschis scorul în prima repriză prin Mitrovic (26′), România a egalat imediat după pauză, când Stanciu (48′) a transformat penaltiul obținut de Chipciu. Mitrovic (63′) a marcat din nou după un voleu superb, fiind înconjurat de mai mulți tricolori. Țucudean (68′) a fost cel care a închis tabela de scor, după ce a transformat în gol pasa trimisă de Stanciu din corner.
Partida a fost dominată de Serbia, care a avut foarte multe centrări de pe partea dreaptă, unde Tadic a făcut ce-a dorit cu Bancu. România a arătat o creștere față de meciul cu Muntenegru, terminat 0-0 la Ploiești, a jucat bine pe contraatac și a avut șansa de a câștiga la ocazia lui Mitriță din primul minut de prelungiri. Cosmin Contra a efectuat nu mai puțin de șase schimbări în primul 11 față de partida cu Muntenegru. Jucătorul Viitorului Constanța, Denis Drăguș, a debutat în selecționata României la 19 ani.
În cealaltă partidă a grupei, Muntenegru s-a impus cu scorul de 2-0 (Savic 34′, Jankovic 35′) în faţa Lituaniei.
„Sunt mulțumit și fericit. A fost un meci cu ocazii. Cu puțină șansă puteam să ne întoarcem cu trei puncte. Vreau să felicit jucătorii, mai ales pentru a doua repriză, pentru cum au ieșit de la vestiare. Nu s-au mai speriat de sârbi. Am arătat că jucăm fotbal când vrem. Din păcate, a fost o lecție jocul cu Muntenegru. Nu am știut să jucăm contra unei echipe care refuză jocul. Azi ne-am ridicat la nivelul adversarilor. A fost importantă atitudinea și că am revenit de la 0-1 și 1-2. Arată că băieții vor să câștige fiecare meci. Asta mă face fericit. Nu mă mulțumește că avem doar două puncte. Nu sunt rezultate care să mă mulțumească. Mi-aș fi dorit patru puncte. Am luat goluri care puteau fi evitate”, a declarat Cosmin Contra pentru PRO TV.