Petre Apostol

Echipa de handbal Steaua Bucureşti a reuşit să se califice în turul secund din Cupa EHF, după ce s-a impus şi în manşa retur, din Sala „Concordia”, din Chiajna, într-un meci în care căpitanul ploieştean al trupei roş-albastre, Ionuţ Georgescu, a fost cel mai bun marcator.
Georgescu şi co. câştigaseră prima manşă a confruntării cu GRK Varazdin 1930, din Croaţia, cu scorul de 26-25, handbalistul ploieştean fiind al treilea marcator al echipei, cu patru goluri înscrise.
În manşa retur, de pe teren propriu, disputată duminică seară, vicecampioana României s-a impus, din nou, scor 29-25 (14-11), ploieşteanul de 36 de ani al grupării bucureştene marcând aproape jumătate dintre golurile echipei, încheind cu 11 reuşite, toate din acţiune.
Georgescu şi co. se vor confrunta, în turul secund, cu o echipă din Israel, Maccabi Srugo Rishon Lezion, manşa tur fiind programată în 6 sau 7 octombrie, iar returul – în 13 sau 14 octombrie.
Pentru Steaua urmează, însă, în această seară, al doilea meci din competiţia regională din sud-estul Europei, SEHA League, întâlnind, în deplasare, pe PPD Zagreb, roş-albaştrii câştigând prima partidă, cu slovacii de la Tatran Presov.