Petre Apostol

La finalul săptămânii se va da startul unui nou sezon în sportul de popice la nivel de seniori, la feminin urmând să aibă loc prima etapă din cadrul Cupei României. Prima etapă din Cupa României se va desfăşura sâmbătă, 15 septembrie, la Târgu Mureş, pe terenul deţinătoarei trofeului – Electromureş Romgaz din localitatea ardeleană.
La startul competiţiei se va regăsi şi Conpet Petrolul Ploieşti, echipă care a obţinut medaliile de argint în sezonul precedent al Cupei României. Rapid Bucureşti, grupare care îşi desfăşoară activitatea la Ploieşti, în sala clubului Conpet, va completa lista de start a competiţiei.
Campionatul naţional este programat să debuteze două săptămâni mai târziu, pe 29 septembrie, chiar la Ploieşti, cu întâlnirea dintre Conpet Petrolul şi Rapid. Echipa ploieşteană este vicecampioană naţională, după ce, în sezonul trecut, nu a reuşit să-şi apere titlul obţinut cu un an în urmă, cedând la mare luptă finala competiţiei cu Electromureş Romgaz Târgu Mureş.

Medalii pentru ploieşteni, la un concurs pentru copii

La finalul săptămânii trecute, la Sala „Conpet” din Ploieşti, a avut loc un concurs naţional de popice pentru copii, la categoriile 10-12 ani şi 12-14 ani. Gruparea gazdă, Conpet Petrolul Ploieşti, a avut în competiţie 13 sportivi, reuşind să obţină în total trei medalii.
Andrei Popescu a câştigat medalia de argint la categoria 12-14 ani masculin, în vreme ce Letiţia Mihai şi Andreea Carp şi-au adjudecat medaliile de bronz la categoriile 12-14 ani feminin, respectiv 10-12 ani feminin.